SELAMAT DATANG KE BLOGSPOT CUEPACS

*** KUNJUNGILAH BLOGSPOT INI UNTUK MENDAPAT MAKLUMAT TERKINI*** PEKERJA CEMERLANG RAKYAT SEJAHTERA***CUEPACS DI HATI KU***Tema Hari Pekerja CUEPACS 2018 : MEMBUDAYAKAN KEMAHIRAN MENGUNGGULI KEPAKARAN

14 Oktober 2014

MAS LANCAR KAD 'ENRICH GOM ' UNTUK PENJAWAT AWAM


Bernama
14/10/2015PUTRAJAYA, 14 Okt (Bernama) -- Malaysia Airlines (MAS) melancarkan kad kesetiaan baharu, Enrich 'Government of Malaysia' (GOM), khusus untuk penjawat awam bagi membolehkan mereka menikmati keistimewaan dan faedah perjalanan yang dipertingkat.
Ketua Setiausaha Negara Tan Sri Dr Ali Hamsa melancarkan kad berkenaan, yang mempunyai lambang kerajaan, di sini pada Selasa.

Ketua Pegawai Eksekutif MAS Group Ahmad Jauhari Yahya berkata pemegang kad berkenaan akan menikmati lebih banyak ganjaran dan pengiktirafan berbanding anggota lain.

"Manfaat eksklusif termasuk bonus jarak perjalanan bagi anggota baharu GOM atau apabila mereka menukar daripada kad Enrich biasa, diskaun Program Keistimewaan Golden Lounge dan kelayakan segera kepada peringkat Elite seterusnya yang memberikan lebih banyak ganjaran," katanya pada majlis pelancaran kad itu.

Ahmad Jauhari berkata pada masa ini, Enrich GOM mempunyai 25,000 anggota dan MAS berharap dapat meningkatkan bilangan berkenaan dengan mengadakan pameran bergerak di pelbagai kementerian.

"Kerajaan, sebagai pelanggan korporat, telah bersama MAS untuk sekian lama dan kad ini adalah cara kami mengucapkan terima kasih," katanya.

-- BERNAMA

2 ulasan:

Azarina Sadi berkata...

salam, bagaimana hendak mendapatkan kad tersebut?

Budak Gemok [dot] com berkata...

bagus ni..bagaimana ingin memohon?

** Tonton Movie/Drama dengan Percuma secara online **