SELAMAT DATANG KE BLOGSPOT CUEPACS

*** KUNJUNGILAH BLOGSPOT INI UNTUK MENDAPAT MAKLUMAT TERKINI*** CUEPACS DI HATI KU***Tema Hari Pekerja CUEPACS 2021 : PEKERJA TERAS, ,MENDEPANI CABARAN

02 Mei 2012

13 POKOK DITANAM SIMBOLIK SAMBUTAN HARI PEKERJA

Utusan Malaysia
Rushdi Salleh
2/5/2012
Adnan Yaacob bersama Omar Osman (kiri) menanam pokok di hadapan Pejabat Daerah dan Tanah
Kuantan pada program Penanaman Pokok sempena Sambutan Hari Pekerja di Kuantan, semalam.

KUANTAN 1 Mei - Sebanyak 13 batang pokok Meranti Tembaga ditanam di hadapan Pejabat Daerah dan Tanah Kuantan pada program Penanaman Pokok Sempena Sambutan Hari Pekerja di sini semalam.Pada majlis itu, Menteri Besar, Datuk Seri Adnan Yaacob turut bersama-sama kakitangan dari seluruh negara menanam pokok tersebut sebagai tanda simbolik sambutan berkenaan.
Pengerusi Kongres Kesatuan Pekerja-pekerja Di Dalam Perkhidmatan Awam (CUEPACS), Datuk Omar Osman berkata, program itu merupakan satu transformasi sempena menyambut Hari Pekerja berbanding tahun sebelum ini."Usaha menghijaukan bumi Malaysia bukan sahaja terletak pada tangan sesetengah pihak sahaja, malah kakitangan awam turut terlibat.

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hijau....hijau....hijau....semua hijau....

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum

Kasihnya terlalu dalam dan jangan dipersendakan dan jadikan satu kesabaran supaya ianya untuk kebahagian semuanya. Semoganya ia membawa kesenyuman semua dan sebagai ruang kemesraan.

Jangan terlalu melayani perasaan dan jangan keruhkan ketenangan dan semuanya itu kedustaan semuanya. Meskinya pedih tetapi biarkannya sebagai simbolik ruang kemesraan semua PA dan simbol keakrabannya.
Dan biarlah PA semuanya gagah sebagai pewiranya.

Salam Hina Flower.

Tanpa Nama berkata...

tanam pokok, tanam la... tapi usaha membela juruteknik satu malaysia perlu diteruskan

Tanpa Nama berkata...

Tandanya...juruteknik tatap kana kasi naik gered j27 tak lamer lagi gaman...so magsyukul na toh sbb ito la gagji muuuuuu...syabas datuk omar yg dihormati dan disanjung tinggi pembela penjawat awam......harap kontrak datuk disambung 5 tahun lagi sbg president cuepacs malaysia

Tanpa Nama berkata...

Boleh hidup ker J yang tanam pokok2 tu?

Tanpa Nama berkata...

J BOLEH