SELAMAT DATANG KE BLOGSPOT CUEPACS

*** KUNJUNGILAH BLOGSPOT INI UNTUK MENDAPAT MAKLUMAT TERKINI*** CUEPACS DI HATI KU***Tema Hari Pekerja CUEPACS 2022 : KELESTARIAN PENDIGITALAN MENDEPANI CABARAN *** KONVENSYEN TRITAHUNAN CUEPACS KE 29 AKAN DIADAKAN PADA 17-19 DISEMBER 2022 DI SHDC SHAH ALAM

19 Disember 2013

SHUHAIMI OTHMAN TARIK DIRI BERTANDING PRESIDEN


Berita Harian
18/12/2013Saingan Presiden CUEPACS: Shuhaimi Othman tarik diri Shuhaimi Othman
Kuala Lumpur: Perebutan jawatan bagi Presiden CUEPACS hari ini menyaksikan persaingan dua penjuru selepas calon, Shuhaimi Othman menarik diri.

Penarikan diri Presiden Kesatuan Perkhidmatan Teknik Semenanjung Malaysia (MTSU) itu diumumkan jawatan kuasa pemilihan sebelum proses pemilihan bermula di Konvensyen Tiga Tahun Sekali CUEPACS di Menara PGRM, Cheras di sini.
Perkara itu disahkan Presiden CUEPACS Datuk Omar Osman. Calon yang bertanding ialah Timbalan Presiden 1 CUEPACS, Azih Muda dan Presiden Kesatuan Kakitangan Kementerian Pertahanan (KESATRIA), Ahmad Shah Mohd Zain.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aku first...

haresue berkata...

Mcm mane dgn juruteknik komputer ft17.name pon juruteknik tp xnaik (tercicir).xdpt mcm juruteknik j17 dah naik ja29.kami pon kelayakan masuk jawatan sijil politeknik same mcm j17.cuepacs pon terlepas pandang ke?